Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 5 February 2016

Lamaran dari Tv AlHijrah...

Assalamualaikum... subhanallah...di petang jumaat yang indah ini..mamayu terasa mahu share berita baik kepada kawan2 blogger semua..

Pada Sabtu pagi yang damai...mamayu telah menerima satu wassap yg tidak dikenali.. Selesai membaca wassapnya... hati mamayu berdebar2 dan terus mengucapkan syukur yang tidak henti2 dan berkongsi perkabaran ini kepada suami tercinta..keluarga tersayang...mohon diberi pandangan sama ada perlu ker mamayu menerima tawaran ini atau tidak.



Rasa sangat berbelah bagi... Tapi hati kuat supaya terima tawaran ini... Suami, mak, mak mertua dan adik beradik semua memberi respon positif agar mamayu terima tawaran ini.

dengan lafaz Bismillah...dan setelah mohon petunjuk dr Allah swt..kebetulan waktu tu belum zohor lg..mamayu solat sunat dan mohon diberi jawapan. dan yakin ini adalah rezeki dari Allah.. rezeki yang dia hendak beri kepada hambanya. dan aku yakin ini bukanlah disengajakan... pasti ada hikmahnya yang aku sendiri tak tahu...

Ya Allah, semoga semuanya dipermudahkan.. dan sekarang, mamayu sedang prepare beberapa perkara sebelum tiba tarikh yang ditetapkan... mohon kawan2 doakan mamayu yer...agar percakapanku, peneranganku semasa slot tersebut selancar2nya..

Aku anggap ini bukan sahaja rezeki yang dia beri..tetapi peluang yang tidak sepatutnya aku lepaskan begitu sahaja.. dan ia juga aku anggap peluang paling istimewa yang tak akan dapat aku lupakan..
insyaallah..

Wednesday, 3 February 2016

Milestones baby felt applique by mamayu

Assalamualaikum, yang ni pula milestones baby felt applique... mamayu buat sesajer jer ni..mengisi masa terluang jika tempahan felt pillow takder... manalah tahu, kot ada next baby...kita kasi lekat kat baju baby jer...hihihi







Felt Pillow I Love U

Assalamualaikum... alhamdulillah.. tempahan felt pillow kali nie bertajuk " i Love U" khas untuk suami tercinta..

saiz pillow : 10" x 10"
material: felt polyester, felt arcylic
harga : RM50

Berminat?

Wassap mamayu disini yer 012-7925153



Happy Birthday Hubby Felt Pillow

Assalamualaikum, alhamdulillah... tempahan felt pillow minggu ni siap sudah..

saiz pillow : 14" x 7"
material: felt polyester, felt arcylic
harga : RM65

Berminat?


Wassap mamayu disini yer 012-7925153









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...