Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Thursday, 10 December 2015

PENGGUNA DRYPERS!!! Jom Daftar Drypers Baby Club Segera!

Benda ni dah viral... Tobat pon..2 tahun kot mamayu guna drypers untuk budak2 nie.. tak tau pulak kalau kita daftar keahlian dan masukkan unik kod yang ada kat plastik pampers anak kita tu..kita akan dapat point dan dapat tebus macam-macam hadiah yang super kiut...

Perasaan tu tak tau nak cakap apa.. rasa mcm tertipu..kenapa drypers tak pernah war-warkan sebelum nie.. Jeles tengok mak-mak budak lain dapat tebuskan hadiah untuk anak mereka mcm2.. ada yang dapat beg baby. dapat hand puppet.. dapat selimut laa..tuala laa.. yg paling best dapat laptop baby...huh! mencik!!!

dan oleh kerana cukup-cukuplah diperbodohkan.. kali ni mamayu WAJIB DAFTAR KEAHLIAN DRYPERS BABY CLUB!!!

Ada ibu yang baik hati dah sebarkan berita ni pada semua mummy2 diMalaysia.
Berpuluh-puluh komen yang kata tak tau.. ada jugak yg tayang hadiah dah..
ada yang sedih..sebab selama ni buang jer plastik tu..tak tau plak boleh kumpul point..
Dah tak yah sedih lama-lama.. Jom DAFTAR!



Follow the instruction.. Kalau kuar merah-merah mcm kat atas ni.. maknanya korang kena tukar sampai jadi biru..
mamayu letak nama penuh terus dia biru.
nama kat screen tu korang rekalah apa2..
macam mamayu letak mamayu jer.. sebab dah tau, tak der sapa guna nama nie lagi.. kang letak ayu..dia jadi merah..sebab 1 malaysia ni brapa juta org nama ayu kannn..kann..


lepas dah isi semua-semua detail..dari nama,alamat,nama anak-anak kita.. bila kita submit jer pendaftaran tu..
drypers akan bagi mesej ni.
Maknanya, kita kena actived keahlian kita melalui email..
selagi tak buat.. keahlian korang tak akan dikira.
maka dengan itu, sila buka email korang. dan klik dekat link yg dorang bagi tu.

Contoh email yang korang terima nanti.

lepas dah klik kat link tersebut.. sekali lagi drypers akan hantar email "CONGRATULATION, You get a FREE Hand Puppet"
bila dah dapat ayat nie..maknanya kini mama2 semua, mummy2 semua dah sah menjadi ahli kelab Drypers Baby.
Dah boleh masukkan unik code yang ada dalam plastik..

ni antara point2 yang dorang share.. dah beribu.. jeles tol..

yg ni plak dah capai 3k points dia..
lagi mak jeles..

mcm mana nak trck kod dia terletak dimana..
kod tu bukan dibahagian luar tau.. bukan barcode..
dia suh kita masukkan unik code yg kat dalam..contoh kedudukan unik code yang terdapat didalam plastik.
Boleh rujuk gambar

tu diaaa...unik code duk tang situ.. plastik yg baru beli tu..tak yah la korang gigih keluarkan pampers2 anak tu..tunggu la dia habis..baru masukkan unik code tu.. tak kemananya.. takkan la ada org nak curik plakkan.. dah tentu2 dalam rumah kita jer...

ni la unik code tu..
kenapa unik?
sebab dia bercampur nombor dan huruf.
lagi satu, code ni dicetak kabur-kabur jer dengan menggunakan kaedah titik2 cmtu..
1st time cari memang takkan jumpa punya..

jangan jadi cmni udoh la yer...
memang takkan jumpa lah..hahaha

antara hadiah yang drypers bagi selepas pendaftaran
untuk tengok hadiah2 lain berdasarkan point yang terkumpul..korang boleh check dekat akaun masing-masing.
Amacam? jom la daftar keahlian.. bukan kena duit pon.. kita kumpul point.. nanti cukup masa, korang tebus hadiah.. anak2 jugak yg suka..
Benda free.. pampers tu memang la kena beli..nak taknak memang korang belikan.. takkan majok terus x nak pakaikan anak pampers..hahaha

1st time mamayu masukkan kod unik.. terus dapat 120 point tau.. itu guna pampers classic.. pampers paling murah untuk jenama drypers. kalau jenis wee wee..atau drypants tu tak tau la berapa point dia.. kaya..kaya.. kaya points..hahahaha
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...