Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Thursday, 10 December 2015

Kelas Menjahit FELT-on-TSHIRT


Assalamualaikum... Alhamdulillah, mamayu sempat daftar kelas menjahit Felt - on - TShirt anjuran Sekoci Craft House.. Peserta Kelas sudah ramai.. Syukur mamayu still ada rezeki untuk hadirinya lagi.

Mudah-mudahan mamayu punya kesihatan dan ruang untuk hadiri dengan jayanya.
 Doakan mamayu yer.. sebab lately ni rasa badan sangat berat..macam nak demam pun ada.. ni pon hari2 telan Vitamin C 2 biji.. 


Tak sabar nak belajar design baju guna felt..Yuran Hanya RM80 jer. Normal Price RM150.. Sapa yang taknak kan...

Mamayu nak belajar RAHSIA dan TEKNIK macam mana nak jahit sekemas seperti gambar diatas.
Kot boleh design baju2 abam ngan danish yg banyak kosong tu kan..
Bila ada kartun2..baru meriah! ^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...