Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Wednesday, 23 December 2015

2 Langkah Mudah Semak Nama Peminjam PTPTN yang Disenarai Hitamkan

Assalamualaikum, entry petang ni sangat sesuai buat kawan-kawan blogger mamayu yang risau nama korang kot la di senarai hitamkan sebab tak bayar PTPTN.

So, cara nak periksa nama korang dlm senarai black list klik banner atau  link dibawah.










Korang kalau check kat website ni tiba2 dia appeared "tiada halangan" means tak kena "blacklist"

Kalau apeared " Sila rujuk dengan  Imigresen" hok tu kena "blacklist"

Gud Luck Tau!!!.

Harap2 tak tersenarai la yer..mamayu dah check untuk encik somi..nama beliau masih belum tersenarai lagi...hihihi.. boleh la ajak dia melencong...kihkihkih..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...