Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 6 November 2015

Traffic Blog jatuh merudum

Assalamualaikum.. hari jumaat menjelma..  hari yang sangat sibuk.. tak sempat intai blog..tak sempat share apa2 entry yang menarik..

Rupanya, jika kita lupa nak update.. buat2 lupa.. buat tak nampak.. traffic blog boleh jatuh wooo.. sebab tu, perkara penting bagi pengguna blog.. mereka perlu update 1 entry perday if nak entry meningkat.. tak meningkat pon tak apa... janji traffic kita stabil...

Penting juga blogwalking.. berkenalan dengan blogger2 malaysia.. yang ada bermacam ragam.. bermacam idea.. mereka ni special.. umpama dictionary bergerak.. kalau tak tau apa2.. check jer dengan pakcik google.. nanti pakcik goofle akan bg tau korang.. entry yang mana yg sesuai atau entry yang mana yang boleh memenuhi jawapan bg soalan korang..  semuanya dihujung jari... dah tak payah nak beli2 buku.. tak payah nak beli2 surat kabor... tekan jer internet... bersusun2 cerita yang korang dapat.. inilah yang dnamakan dunia tanpa sempadan ataupun dunia tanpa segan..

Untuk blogger beginner.. blogger baru.. selamat datang dalam dunia blogger... jangan rasa stress bila tengok blog orang lain ramai follower.. ramai kawan.. nanti bila korang dah mahir.. korang dah konsisten.. pasti follower korang bertambah2..
Dimana ada blogger disitu ada follower...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...