Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Tuesday, 3 November 2015

Review Link.my by Mamayu

Assalamualaikum....arini terpanggil nak review satu link yang sangat efficient untuk pengguna website..tak kira anda blogger, facebooker, instagramer, twitter dan juga seangkatan dengannya...

Pernah tak korang gunakan khidmat memendekkan url... atau pun dalam bahasa mudah url.shortner.. mesti pernahkan...  Sebab,  ada 3 website femes yang menyediakan khidmat memendekkan url ini..Apa website tu..tak perlulah mamayu bagi tau... korang sendiri pun tahu rasanya..

Dan untuk kali ni, mamayu nak share satu website yang sangat mudah...dan yang pasti, dapat memendekkan url disamping MENJANA PENDAPATAN korang... 

Menarikkan?

Ofkos la menarik...sebab kita sekarang nak guna khidmat dorang..Tapi, dalam masa yg sama dapat gaji hasil dari penggunaan yang berterusan...yang berterusan yer...lagi banyak korang guna...lebih banyak pulangan yang korang terima.... 

Caranya sangat simple...mudah sangat..mesra pengguna...dan ianya PERCUMA!

Website yang mamayu maksudkan adalah Lynk.my.


Apa sebenarnya Lynk.my ni?

Peranan utamanya, menyediakan khidmat memendekkan url... contoh seperti gambar dibawah ini.. 



Apa korang perlu buat jika url tersebut telah dipendekkan?

Copy & paste url tersebut di Facebook atau pun instagram anda atau twitter atau apa sajer medan website anda.... Lagi bagus jika anda dapat mereka ayat yang boleh menarik perhatian pembaca untuk membaca entry anda.. Tak kira lah entry biasa-biasa saje... Ini TIPS tau... Shhhhhhhh... jangan bagi tau sesapa...bila anda nak tarik perhatian pembaca perlu tajuk yang menarik atau ayat mukadimah yang menarik... barulah pengunjung akan datang membaca entry anda...hihihi..

cth url yg telah dipendekkan mamayu share di facebook..
mamayu dapat 11 like..
kemungkinan terdapat hanya 4 orang viewer sedang membaca entry mamayu
Maknanya, 4 orang viewer ini akan terus masuk dalam akaun Lynk anda..

Contoh pergerakan graph dalam akaun Lynk.my mamayu
contoh akaun lynk.my sepanjang mamayu menggunakan khidmat mereka
mamayu kurang arif lagi bab credit tu...tp, kat situ dah ada 7 sen... maknanya apa? dia dah mula totalkan credit untuk kita... itu baru satu dua hari kita guna short url.. 
Siapa di sebalik Lynk.my?

Lynk.my merupakan salah satu syarikat anak tempatan dimana sistem ini telah dilancarkan pada tahun 2014 lagi oleh Hexatology Network. Bukan calang-calang orang malaysia dapat bina satu website yang menarik macam nie.. Kira orang kita dah semakin maju. I salute u olls!! 

Kelebihan jika anda mendaftar sebagai ahli Lynk.my

Apa yang mamayu nampak, syarikat ini sebenarnya nak membantu kita rakyat Malaysia menjana pendapatan sampingan dengan hobi tegar kita dalam dunia tanpa sempadan ini... Jika anda pengguna internet tegar...dan suka berkongsi info atau tips atau anda seorang penjual online.. Lynk.my adalah jawapannya.. 

Antara kelebihan yang mamayu boleh share dengan korang;
  1. Anda dapat memendekkan url anda yang panjang berjela..
  2. Anda dapat menyorokkan url sebenar dengan menggunakan Lynk.my.
  3. Anda dapat melihat sendiri statistik pelawat melalui url yg anda kongsi.
  4. Setiap klik dari pelawat anda akan dibayar.
  5. Bayaran akan dibuat melalui akaun Mybank, CIMB Bank, Bank Simpanan Nasional, Bank   Rakyat.       
  6. Bayaran secara PayPal juga turut disediakan.
  7. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Nak senaraikan panjang lagi... korang senaraikanlah sendiri lepas daftar dan guna lynk.my nie


ADA BERITA BAIK DARI LYNK.MY

Sekarang ni, Lynk.my telah menghuru-harakan para Blogger dengan satu contest yang menarik dengan hadiah bernilai RM4000.

Pertandingan berlangsung selama lebih kurang 2 bulan, bermula 27 Oktober hingga 27 Disember 2015. Tetapi, pihak penganjur berhak melanjutkan pertandingan jika perlu.

Syarat-Syarat Penyertaan: 

1. Boleh disertai oleh mana-mana blogger warganegara Malaysia.
2. Hanya SATU penyertaan sahaja bagi setiap peserta. Jika anda mempunyai lebih dari satu blog, gunakan hanya blog TERBAIK anda sahaja.
3. Penggunaaan "Hacking Method" dibenarkan untuk hadiah Kategori TOP SEO dan TOP CREATIVE, manakala bagi kategori TOP lynkUNDI penggunaan bad traffic, autotraffic, bot dan sebagainya kemenangan akan ditarik balik dan diberikan kepada pemenang yang layak.
*Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab sebarang tindakan ban oleh pihak ketiga keatas anda.








Semua hadiah adalah dalam bentuk wang ringgit Malaysia yang akan dimasukkan terus ke akaun pemenang.
(No akaun dan bank pemenang perlu diisi ketika mendaftar di lynk.my )


Untuk penyertaan TERAWAL
Layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com



So, apa lagi... takkan korang nak tengok jer kan..
Perkara paling menguntungkan buat korang yang tak patut korang lepaskan..
Tak nak join review tak apa..
Tapi, TOLONGLAH gunakan khidmat Lynk.my nie..
mamayu tahu korang rajin update blog..buat entry..share macam-macam..
inilah masanya amik peluang yang orang berikan..

Jika korang suka cara mamayu explain kebaikan-kebaikan lynk.my
korang klik icon dibawah tau...
Tanda kasih korang pada mamayu.
Mamayu ucap berbanyakkkkk terima kasih atas sokongan yang korang berikan..
Luv u all!!!!
TOLONG....lepas ni, jangan cakap mamayu tak payungggg... Nangis aku nanti...huhuu..



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...