Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Monday, 16 November 2015

Pengakuan Rita Rudaini

Assalamualaikum, mamayu nak share satu gosip panasss dari Rita Rudaini... Rita selalu jer update status panas-panas tau kat IG... Bikin hati jadi panas, geram pon ada..

                                            

Boleh pulak dia cakap (kembang pungkoq tang tu rasa mcm nak patah dah kerusi).. haishhhh.. "awat lagu tuuu...pasai paa jd lagu tuuuu...."

Dok cari-cari..dok baca2.. ingat apa la tadi...rupanya rita dok share kat ig...budak2 kaunter sk11..alaaa..produk yg mahai sangat tuuuu....yg dok juai-juai kat shopping2 complex tuuu... dok pujuk dia buat analisis skin... konon malu2, segan2..tp, pi buat la jugak..sebab tak pernah buatkan...

Depa dok kata, klau skin cantik elok molek score dalam 77%..

Rita pon cubalah kat skin dia..."tup..tup..kuar result 72%.. apa lagi, budak2 tu dok puji dia laaaa... bakpa tak kembang pungkoq tu nak habak maiii.... memang cantik la kannn...

"hebat betui naaa.. berkat kesabaran dan kerajinan dia dok guna product dia yg tengah meletops tu.. makan plak supplement shaklee kan... makin muda remaja la kakak abang oiiiii....

Awat mamayu pon dah tukaq lorat utara nieeeee... haishhh...

"Hangpa jangan cakap mamayu tipu naa...ni mamayu dapat screenshot apa yg dia dok habaq kat ig depa... puaih mamayu dok cari... apa dok ingatkan gosip apa la tadi... "pong pang! pong pang! duk dengaq result kulit dia yg orang dok citer abih duniaa"... haaa..dapat juga mamayu print... bukan apaa..nak jadi org nombor satu dok sebar cerita dia.... hihii"


puaih hati dapat citer kat blog...hahaha
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...