Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Monday, 16 November 2015

Larangan Makan Makanan Darat dan Laut Dalam Masa Yang Sama

Assalamualaikum, selamat pagi isnin... arini ramai yang monday blues...samalah ngan mamayu... rasa tak puas rehat2 kat rumah selama 2 hari.. Tak puas pelok ciom anak syurga mamayu selama 2 hari... semalam dikbam tak berapa sihat..selesema dan badan pun dedor-dedor jer... Arini dah terpaksa tinggalkan dia...

Arinikan mamayu nak kongsi satu perkara dengan korang... pernahkan korang dengar atau ada yg menasihatkan korang..kalau nak makan tu lauk jgn campur makanan darat dan laut dalam satu hidangan.. Sebab aritu, mamayu ada masakkan makanan dikbam...mcm biasalah, sebelum masak tu, share bahan-bahannya kat fb...

Tiba-tiba, ada kawan mamayu komen...dia kata "tak elok campur makanan darat dengan laut". 

Mamayu bukanlah nak argue atau nak pertikai..cuma kadang-kadang terfikir..kenapa tak boleh ek... Jadinya, mamayu cuba cari segala info berkaitan permasalahan ini di internet... tak der pulak dalil yang mengesahkan perkara ni.. tp, mamayu reply la elok-elok.. iyerkan ajer kata-kata dia...






Cari dan cari info berkaitan perkara ni... mamayu terjumpa satu forum menarik di internet..
mungkin boleh dikongsikan dengan kawan-kawan semua.

mamayu screen shot sikit untuk dikongsikan dalam blog mamayu..

moga-moga ia dapat memberi sedikit pencerahan terhadap kita semua tanpa diedit sedikit pon artikel dibawah.











Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...