Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Thursday, 22 October 2015

Tips mencari Idea Baru Kraft

Dah rasa ketandusan idea???

 If, korang nak idea baru...reka sesuatu yang baru...yang lain dari yang lain... rasa dah strunggle giler... otak dah tepu... dah bosan dengan design yang lama.. kat sini, mamayu nak share satu applikasi yang korang boleh download kat henpon, melalui play store...


lepas install tu, korang ikot jer arahan seterusnya... 

Apa yang best tentang pintrest nie?

Dalam ni ada beribu-ribu idea yang di kongsikan oleh mereka yang kreatif seluruh negara.. Baik dari segi kesihatan, decoration, DIY, Makeup, Home Decor dan lain2 lagi.. Bawha ni contoh yang dapat mamayu share dengan korang... nak tau lebih lanjut lagi.. Korang kena install la... sambil2 tunggu kawan ker atau tengah2 bosan ker.. boleh buka pintrest untuk cari idea..

Healthy Snacks

DIY Home Improvement ni sangat best


Yang ni lagi best..idea buat Felt... Sangat kagum dengan dorang nie..
sangat kreatif..mamayu terinspirasi ^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...