Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 23 October 2015

Mirza Join Contest Johnson Baby

Semalam mamayu ternampak Contest untuk baby dari Johnson baby di facebook..
Alang-alang dah nampak tu..sesajer try kot la kan...menang kan..hihi..

Penyertaan yang sangat mudah.
Ada 3 cara untuk menyertai contest ini..

Sapa yang menyertai boleh klik kat kotak 3 cara penyertaan dibawah..




 Selepas memasukkan data-data yang diperlukan penganjur..Alhamdullillah..lepas jugak hantar gambar abam tru online.. ni pon setelah berkali-kali tekan submit..memang gigih la sampai la jadi... bila kuar Reminder tu,,baru legaa...hahaha...



selepas submit..gambar abam akan tertera bersama peserta-peserta cilik yang lain..


Sapa yang nak join..boleh lagi rasanya nie...

Johnsonbaby dah umumkan bila tarikh tutup, starting today ada 10 ari lagi ..diorg suh hantar jer sebanyak yang mungkin penyertaan..tp, dengan syarat..ada pembelian sebanyak RM15 product mereka... 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...