Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 2 October 2015

Projek DIY : Busy Book


Alhamdulillah...arini dah masuk bulan Oktober...cepat jer kan masa berlalu... pejam celik..pejam celik dah bulan 10...

Kali ni kan...tetiba rajin nak buat busy book untuk abam Mirza.. Kesnyer datang penyakit rajin nie, sebab, tengok kain felt masa kawen dulu banyak lagi.. dari terbiar mcm tu jer.. apa kata kita buat satu aktiviti menarik untuk anak2... selain dari tu dapat mengasah skill motor anak-anak nie... Dari mengadap handpon tengok game..tgok youtube..sekali sekala ada aktiviti yang berfaedah yang boleh membantu kreativiti dorang...

Antara projek diy yang telah berjaya dilakukan.. ni pon tak siap sepenuhnya lagi nie... tunggu siap sepenuhnya..mamayu akan share dlm blog...


Dinasour Pages

Page Pertama Busy Book

Mama Flowers Pages

Pages kedua Busy Book

Pick Your Apple



Pages ketiga Busy Book

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...