Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 30 October 2015

1st Time menang Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh

 Alhamdulillah..tergerak hati nak tengok blog mommy ira.. rupanya arini dia umumkan pemenang GA bagi Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh..

Takder lah mengharap, sebab join aritu pon dah last minit... blogger yang ke 68 dari 71 org blogger..

syaratnya sangat mudah:

1st step, follow blog irrayan.com
2nd, letak banner giveaway irrayyan dalam entri kita
kemudian, letak tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan entri kita dlm entry GA berkaitan.
dah link..kena komen bg tau kita join...

tu jer..mudahkan..kan..

Bila tengok keputusan bawah ni..mamayu konpius..nak tgok yg mana..banyak sangat nombor nie..
pastu, terperasan ada no.68..
"ehhh, takkan menang kot"
baca komen2 blogger..lagi konpius..
dok konpius lama2 nanti melepas..
mamayu pon try wassap mommy ira untuk kepastian..


Result yang mommy ira share..
ada 7 pemenang bertuah untuk 7 novel "Kalau Dah Jodoh"


mamayu blogger yang ke-68 dari 71 orang blogger
Selepas mendapat kepastian dari mommy ira melalui wassap

Alhamdulillah, seronok...berbunga-bunga hati nie.... Insyaallah, next week dapat la kot hadiah tu... Weeee...

Klik untuk UNDI BLOG SharingIsCaring bagi memenangi RM4000 dan sertai Contest

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...