Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 21 August 2015

SAKITNYA TUH DISINI....

Nak citer hal 2 hari lepas..

Mamayu dah jarang online..dah jarang update.. bukan tak teringin.. tapi kekangan masa, tanggungjawab kerja buatkan semuanya terhimpit.. bila update, rupanya ada yang tak suka.. oh, baru tau.. so sad.. (SAKITNYA TUH DISINI) terus mcm lagu ni tergiang2 kat kepala,,,huhuhu....lepaskn pada kawan2.. dorang bagi semangat.. abaikan pada seorang yang tak suka.. sbb, ada 10 orang lagi tgh tggu perkembangan kita.. ok, abaikan.. keep it up! Pujuk ati.. hihi

Balik rumah.. tgok dlm peti mail box.. ada surat dari shaklee...surat apa nie? tak pernah2 shaklee anto surat...sekali bukak..and baca...terus waaaaaaaaahhhh!





Invitation to Shaklee Motivation & Recognation Rally.. Terus telegram master nad.. tanya if mamayu boleh jawab tak surat nie... sebab, tarikh akhir mengesahkan kehadiran adalah pada 14hb ogos 2015... tapi, mamayu terima pada 19 ogos 2015.. Alhamdulillah, master amir tolong jwpkan pertanyaan mamayu dalam group MSE.. Beliau bg tau, boleh jer emailkan walau dah lambat...Itu yang bagusnya bila kita berada dibawah naungan Master yg kukuh dan berwibawa dan bertanggungjawab.. Apa2 masalah kami, master akan segera respon... takde la terkontang kanting... 

Keesokannya mamayu email...tapi, shaklee tak reply...huhuhu... ok, takper... so, kena jadi sid yg berwibawa gak... beranikan diri tepon hq shaklee... talian customer service sangat sibuk... pagi col tak dapat..tengahari col tak dapat...petang col pon tak dapat.. last2 telegram master nad lagi...kot2 master nad ada no tepon staff shaklee... Alhamdulillah...master nad reply and bagi no tepon staff shaklee.... tapi, mamayu tak col pon...huhu.. sowi master nad...

Tak col sebab en. asben pegi hq shaklee untuk restock barang...mintak tolong dia tanyakan..Alhamdulillah.. pada hari kejadian, diorg kata mamayu boleh terus ke sana.. So, bunga2 la hati nie.... terus la nampak baju bunga2 yang mamayu beli kat master nad tempohari... hihi

So, Holiday Villa Hotel, Subang Jaya mu tunggu mamayu datang yer.... hihihi




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...