Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Monday, 24 August 2015

REVIEW BABY ONLINE SHOPPING - BABYLAND.MY

Mommie2 yang selalu dalam dilema nak belikan baju anak2...apa kata korang beli secara online... tak payah pegi kedai.. tak payah berperang dengan anak2.. tak payah nak bersesak cari parking... semuanya dihujung jari anda...

Kedai baby online yang paling mamayu suka.  sangat user-friend, kategori kan pakaian baby mengikut range umur dan jantina. Kedai online ni ada koleksi Angelute, Jumping Beans, Momscare dan lain-lain dengan harga yang berpatutan!! Boleh gila tengok baju comel kan website ni. Lagilah outfit baby gurl, masya-allah..super duper cute!! Nasib la anak mamayu boboi2 . Kalau tak , mahu sakan online shopping kat sini. Yang paling best , penghantaran percuma ke seluruh malaysia untuk order yang melebihi RM 100 . Best kan? untuk pertama kali register mommie2 akan dapat kupon berharga RM10.. boleh gunakannya untuk dapatkan diskaun...



website babyland.my

after register anda akan dapat email ini dari admin BBL



13hb mamayu oder
so, mereka akan emailkan no.oder pada customer



17hb baru mamayu bayar online...
selepas buat bayaran kita emailkan pada babyland resit bayaran @
boleh wassap pada admin BBL...
mamayu email dan wassap pd admin...dan dorang akan balas dengan segera via email dan juga wassap.
ni email yg dorang send tentang status terkini... sangat cepat..



lepas tu, lebih kurang beberapa jam.. admin BBL akan emailkan status terkini sekali lagi..
bersama dengan tracking number..
actually mamayu submit pembayaran sebelum 12.30tgahari..
so, dorang proses penghantaran pd hari itu juga..


Apa yang best kalau shopping kat sini..
Kita akan dapat reward point..
Dia ada certain2 baju yang mempunyai reward yang berbeza...
depend pada material dengan jenis dan jenama rasanya..
point2 tu sangat berguna if kita selalu shopping kat sini..

so, untuk mommie2 yang susah nak shopping baju anak... This website sangat2 recommended untuk menyopping baju2 si comel... selain banyak pilihan... baju2nya comel2..kiut2...hehe..

Antara baju baby yang mamayu try beli untuk anak2 syurgaku...

Jumping Beans Cute Chick Magnet Romper-RM29.90

Augelute Baby Army Uniform Romper - RM52.90
So, mommie semua..hepi shopping ya ;)


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...