Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 13 February 2015

KUIH BAKAR OR KUIH KEMBOJA

Ada tak kat sini "hantu" makan KUIH BAKAR.. hahaha.. yg pasti aku antara org yg sangat2 suka makan kuih bakar ni.. atau sesetengah orang kata kuih kemboja... 

Sedap giler .. tapi nak buat tak pandai... selalu kalau beli kat kedai..mesti ada yang terlebih tepung... 
tak sedap... memang tak pernah puas hati beli kat kedai makan kat luar sana tu...

Tapiiiii.. kalau korang teringinnnn sgt nak makan kuih bakar ni  jangan risau.. 

Meh aku rekemen dgn kawan aku yg memang buat kuih bakar je kejenye.. 

Tapi, ni khusus utk org sekitar Seri Kembangan jer, kira berita baik utk orang puncak jalil la yg teringin nak makan kuih bakar... kadang-kadang dia buat jugak penghantaran ditempat-tempat tertentu..

Kalau luar dari area seri kembangan... tak tahu lahh...Yang tu kena tanya dia sendiri ye nanti..


cer tengok kuih bakar dia... perghhh..meleleh kan...hihiihi... kalau tanya mak yung nie..memang jawapan dia sedap jer memanjang...

tapi memang sedap sangat... mak pun suka...makcik-makcik pon suka.. dorang kata rasa pandannya cukup terasa.. tak macam kuih bakar lain... aritu beli 10 biji bawak pi picnic.. abih licin... hehe

kalau korang nak oder..atau teringin.. atau yang mengidam sangat-sangat tu... 

boleh terus contact beliau di no 016-269 5729 ( mummy ekin) 

selain tu mummy ekin ni ada buat pelbagai tempahan kuih-kuih traditional dan moden jugak...
nanti korang tanya la dia ekk... hihi 


durian creep..


kuih talam 


kuih bakar..

selamat menjamu mata la yer... 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...