Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Monday, 16 February 2015

HERBLAX SHAKLEE YANG OWSEM UNTUK DETOKS

Assalamualaikum... segar badan pagi nie... banyak yang nak cerita minggu lepas... 
mamayu nak tanya?? Sapa hari minggu aritu detoks mendetoks??? sapa yang tengah cuba mendetoks badan dengan Herblax Shaklee..kompem arini rasa segar..rasa perut kempis jerr... rasa kurus plak kan...hihihi...

Sepanjang hayat kita dah makan macam-macam.. sampai usus pon pening banyak sangat tuan aku ni makan.. Maklumlah..hari cuti.. masing-masing JJCM dengan family atau kawan-kawan..

Apa kata start malam nie kita detoks mendetoks.. cuci balik usus & perut kita tu.. start malam nie makan 4 biji.. buat 3 hari berturut-turut.. kompem hari isnin rasa kurus jer badan.. rasa kempis jer perut.. jangan marah mamayu kalau seluar dah tak muat..hihi..


HERBLAX SHAKLEE YANG OWSEM UNTUK DETOKS...
Terdapat beberapa manfaat yang dapat diperolehi jika anda mengunakan herb lax Shaklee. Antaranya adalah:
♡ Membantu proses membersihkan najis yang tersekat
♡ Membantu mengempiskan bahagian perut
♡ Membantu memejalkan bahagian perut (bina otot)
♡ Mengembalikan semula proses pergerakan semulajadi usus (bowel movement) kerana tindakan detoksifikasinya yang lembut
♡ Membantu masalah sembelit
♡ Meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan najis dan toksik didalam tubuh badan kita terutamanya yang telah tersimpan lama.

Antara mereka yang disyorkan mengambil Herb Lax Shaklee adalah:
♡ Mereka yang mempunyai masalah sembelit
♡ Mereka yang ingin mendetoksifikasikan badan
♡ Mereka yang ingin menurunkan berat badan
♡ Mereka yang mempunyai masalah jerawat yang teruk
♡ Mereka yang mengalami masalah buasir
♡ Mereka yang mempunyai masalah berat badan
♡ Mereka yang banyak bergantung kepada ubat-ubatan terutamanya pil tahan sakit

Sebarang komen atau soalan dibuka jika berminat...
Your trusted SID
MAMAYU
012-7925153
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...