Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Monday, 16 February 2015

ESP SOY HOT PRODUCT SHAKLEE

BERDUA LEBIH BAIKKK... MAKANAN SUNNAH TETAP MENJADI PILIHAN..
Malam nie ESP mamayu ada geng.. susu kambing asli... kedua-duanya sangat bagus untuk ibu hamil...KEBAIKAN HOT PRODUCT ESP SHAKLEE KEPADA IBU HAMIL
>>> Protein penting untuk perkembangan otak bayi. Otak bayi mula berkembang seawal persenyawaan berlaku lagi! Seperti yang kita tahu, otak manusia terdiri daripada sel dan sel pula dihasilkan daripada PROTEIN! Maka adalah penting untuk ibu mendapatkan protein berkualti tinggi dari saat ibu tahu telah berbadan dua, bagi memastikan perkembangan otak bayi berlaku dgn baik sekali.

>>> Protein sangat penting untuk pembentukan otot. Selain membantu dalam proses kelahiran, protein juga diperlukan untuk membina otot bayi. Tanpa disedari, ibu hamil biasanya kehilangan otot akibat kurang senaman dan pergerakan. Dengan pengambilan protein yang mencukupi, ibu dapat mengurangkan kehilangan otot ini.

>>> Protein membantu meningkatkan sistem imun badan si ibu. Ramai yang tidak tahu, selain vitamin C, protein juga sangat bagus untuk menguatkan imuniti kita. Malah, protein lebih mudah dicerna oleh ibu hamil dan bayi yang dikandung.

Kenapa mamayu memilih susu kambing wildan??
• Memberikan tenaga dan menyegarkan badan
• Sumber kalsium & mineral untuk tubuh dan kandungan
• Mencegah bayi daripada terkena kuning
• Membantu memudahkan proses bersalin
• Membantu membersihkan anggota dalaman & peranakan semasa bersalin..

Tapi, memang sedap bila shake 2 item nie.. kedua-duanya dari sumber yang asli... apa yang penting.. kedua-duanya bagus untuk mummy n baby... 

Semoga kesihatan mummy & baby akan bertambah-tambah baik... counting day... 😅😅😅
Your trusted SID
MAMAYU
012-7925153
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...