Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Wednesday, 28 January 2015

MOH BELI SHAKLEE DI KEDAI VITAMIN MAMAYU

Alhamdulillah... rezeki mamayu bulan nie.... Gembira dapat tolong ramai orang... Gembira bila dapat wassap mintak repeat oder.... Gembira juga bila mereka bagi tau..masalah yang mereka hadapi nampak pengurangan... Shaklee memang owsemmm..


HERBA BLEND 
herba blend yang sentiasa mendapat tempat dihati customer..

Testimoni Herba Blend: 

"Sis, ruam di kepala dan biji2 di muka anak sy da hilang.2 hari je sapu da ok. Tenkiu sbb ia sgt berguna"

Ibu cergas yang anaknya mempunyai masalah eczema.

Pertamanya, sangsi juga dengan keberkesanannya. Yelah, kene cuba dulu baru tahu. Ok, 1st impression, rasa best sebab krim ni tak berminyak langsung. Bila apply pada tubuh, mula2 tu memang macam krim biasa. Lama-lama sapu die macam meresap ke dalam kulit dan macam tak tinggalkan kesan minyak krim langsung. Ok, not bad. Takdelah berkilat2 mcam berminyak2 badan dibuatnya. Bagus jugak, sebab kalau berminyak, maunya rimas sepanjang hari. Ok, saya lumur satu badan Iman selepas mandi terutamanya bahagian leher Iman yang kasar tu (siap dah tumbuh biji2 warna gelap..hish), saya lumur 2 kali sehari – mandi pagi dan mandi petang.

Seriusly saya tak perasan bila masa Iman menggaru lagi. Ok, takpe, salah saya sebab tak perhatikan. Hihi. Tapi hari kedua, bila saya mandikan Iman, kekasaran di lehernye hilang serta merta. Memang tiada. Tiada lagi biji-biji macam ketuat akibat ruam panasnya. “Waaaah” sungguh saya dibuatnya. Ayah Iman pun kata “Waaaahh” juga tau. Tak sempat nak snap gambar sebelum dan selepas. Huhu.

Kan saya dah cakap..Dah ada ibu-ibu lain yang mencubanya. Saya akan pastikan cream ini sentiasa dibawa kemana-mana...

PEPPERMINT GINGER PLUS



GLA COMPLEX



SET KESIHATAN SESI KELUARGA



OSTEMATRIX BUKAN SEKADAR KALSIUM


Andai berminat?? boleh wassap / telegram atau sms mamayu di talian;

012-7925153 contact me if intrested!
1078965 sid number

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...