Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 23 January 2015

KEDAI VITAMIN MAMAYU SANGAT SIBUK BULAN NIE..

Alhamdulillah... syukur kepada ilahi diatas rezeki yang kau berikan.... macam yang mamayu katakan sebelum nie.. kedai vitamin mamayu terlalu sibuk melayan oder dari customer... Alhamdulillah...
semoga anda semua mendapat manfaat dari produk shaklee...

Shaklee merupakan jenama Dunia yang telah mendapat tempat dihati para pencinta kesihatan khususnya di Malaysia...

Alhamdulillah...
Penghantaran untuk arini... for new customer...
Enfuselle purifying cleansing gel
Herba blend
Ostematrix
ESP Shaklee

#herbablend tinggal 1 jer lagi dalam stock...sapa nak bagi tau yer...
Terima kasih sangat2.... 
Alhamdulillah.... antara stock yang sangat laku keras....
Herba blend - merawat tumit pecah, ruam bayi, ekzema dan lain2 lagi...
Ostematrix sememangnya baik untuk tulang, merawat masalah sembelit dan kejang otot diwaktu pagi...
Semua ni orang punyer dah... memang tak sempat nak duk dlm almari stock lelama... pagini ada yg dah melamar mereka..
Oh..lupaaa.. ada zinc complex kat tengah-tengah...
Zinc complex merawat luka-luka dalaman dan luaran dan mencegah keguguran rambut anda... itu memang dah ada tuannya....kiki emoticon
Alhamdulillah...herba blend last stock mamayu... ready to post to segamat...

Alhamdulillah... selesai cod.. tq en.jebat... tolong jadi road runner... mit!!!..mittt!!!
Dapat mesej dari customer jauh...
Parcel dah sampai... alhamdulillah... kiki emoticon
Alhamdulillah.. rezeki Allah bagi..
Dah siap prepare untuk posting dan cod arini.. 
Syukran...
Posto! Posto!
Posting oder..done!
Alhamdulillah..semua urusan berjalan lancar..
Allah yang memudahkan semua urusan..
Masa untuk rehat sambil menghayati nikmatnya lenguh2 seluruh badan.. 
Alhamdulillah... Done!
Terima kasih pada customer yang sudi oder dengan mamayu...
Lepas ni en.jebat akan post barang2 anda semua yer.. 

Andai anda berminat untuk mengubah jenama kesihatan anda... Mamayu suggest pilih la Shaklee... Ramai yang dah bertukar jenama... Kawan-kawan bila lagi...hihi

Mamayu jual supplement kesihatan
1078965 sid number
012-7925153 contact me if intrested!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...