Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Wednesday, 14 January 2015

HARI ANUGERAH SUKARELAWAN 2013

Assalamualaikum...anugerah sukarelawaan kembali lagi... Pemberian anugerah ini adalah salah satu usaha Yayasan Salam Malaysia memberi pengiktirafan kepada sukarelawan-sukarelawan dan juga merupakan salah satu cara mereka menghargai usaha sukarelawan-sukarelawan mereka... 
  
mamayu dah masuk 4 tahun menjadi sukarelawan salam... Alhamdulillah...tahun ke 4 merupakan tahun yang sangat cemerlang bagi mamayu...cemerlang ker...kuikuikui....walaupun semasa diberi tanggungjawab menjadi pemimpin kepada My Nukleus Ole-ole.. Terlalu banyak cabaran dan ujian yang ditempuhi...Untuk menjadi sukarelawan sangat mudah.. tetapi untuk betul-betul menjadi sukarelawan yang berkualiti bukan lah sesuatu mudah...

Banyak masa dan tenaga diperlukan bagi merialisasikan semua program yang telah dirancang... Bagi tahun tersebut.. banyak juga sumbangan barang kering team kami sumbangkan..baik kepada warga emas, oku dan pesakit-pesakit di hospital.. Syukran.. team kami sangat-sangat hebat... Sayang korang ketat2.. tanpa korang, sapa la mamayu...huhu

Untuk anugerah kepimpinan, satu sijil akan diberi bagi menyatakan penghargaan terhadap kita kerana berjaya menyelesaikan amanah dan tanggungjawab. satu selempang kepimpinan..masa pakai terasa ala-ala miss universe...hihihi..1 badge kepimpinan turut di beri bagi menghargai jasa kami sebagai sukarelawan..
Jom review balik majlis hebat untuk kami..

Thanks Yayasan Salam Malaysia


semasa pemberian sijil kepimpinan dari ceo Yayasan Salam Malaysia En. Ghani


pakai badge kepimpinan yang diberi


sesi bergambar semasa pemberian sijil

Antara pemimpin-pemimpin yang telah berjaya melaksanakan tanggungjawab yang telah diberi oleh YSM

Nampak tak selempang tu ada pelbagai kaler... biru untuk kempimpinan.. selempang merah adalah sukarelawan aktif..
Manakala kuning adalah sukarelawan cemerlang.


My husband pon dapat anugerah jugak... Tahun ni dia dapat anugerah sukarelawan aktif...


penerimaan sijil bagi sukarelawan aktif


Keluarga volunteer kami... buat masa ni hanya kami berdua jer ada baby.. bakal volunteer jugak tu..


Bersama pasangan kiut Nik Jazlan Nik Azmi bersama isteri


okay..ni team 4x4 yer... nampak jer ayu..lembut..tapi semua tu kental jiwanya...hihi


Family volunteer dari kedah dan perlis


Bersama pakcik yang sentiasa menyokong aktiviti sukarelawan..
dialah yang membawa mamayu mengenali dunia sukarelawan..
Terima kasih Abah!!!


Bersama pemimpin-pemimpin hebat..aznam dan ecah


yang ni kak ngah (natrah) volunteer utara..


waktu kejadian masih lagi mood raya...so, adalah sesi pemberian duit raya pada si kecil
mirza nampak bersemangat dapat duit raya...hihi..


mommie n daddy sama-sama dapat anugerah

Alhamdulillah...selesai pemberian anugerah...petang tu penerima-penerima anugerah dikehendaki menukar baju raya kepada pakaian sukan... diorg adakan sukaneka dan cabutan bertuah... Hari tu memang hari bertuah kami... dapat hamper 2 biji dan sebijik deep fry cooker.... weeeeeee... happy..happy ^__^ 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...