Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 16 January 2015

BILA ABAM DAPAT MENGETEH DI KEDAI MAMAK..

Assalamualaikum.... minggu lepas mamayu malas nak buat breakfast... ajak en.asben breakfast kat kedai mamak jer...

Amboiii..kemain lagi si abam suka.... asik tepuk-tepuk meja...jerit-jerit... pastu gelak bagai...haishhh..hepi benor yer awak...

masa ni asik nak bangun jer dari kerusi....
penat pulak asik betulkan kedudukan dia...

untuk dia kami oder roti bakar jer... roti canai tetap makan..even kat tangan dah ada makanan...


dia tau mommie amik gambar dia... terus sengih-sengih... 

tengok tuuu... makin galak sengihnyer...hahaha...mummy ngan daddy sayang awak sangat2...


dah tak duk diam...gegar dah pic nie...huhu

ni daddy tunjuk dia apa ntah.... nak bg dia duk diam..

alamakkk...serius la pulokkk...kihkih..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...