Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Monday, 12 January 2015

ALHAMDULILLAH...MAK DAPAT PERGI HAJI

Alhamdulillah... tahun lepas merupakan tahun paling gembira mak... Dapat juga mak menunaikan Haji di Makkah... Setelah sekian lama menunggu..akhirnya rezeki mak pada tahun 2014..

Seawal pukul 6 pagi mak dah berada di Kelana Jaya bagi tujuan pendaftaran masuk...
 Pada hari tersebut hujan lebat mencurah-curah.. Nasib baik kami sampai awal sikit... Masa mak pergi tu, mamayu tengah alahan,mabuk-mabuk... tak dapat la nak amik mak dari kampung.. Jadi, pakcik yang volunteerkan diri untuk bawak mak dari kampung ker kelana jaya.. :)


mirza dengan wan...muka mamai-mamai sebab baru bangun tido...maklumlah awal-awal pagi dah kena bangun...


senggang beberapa minit kak yam ngan anak-anak pula sampai...

sewaktu check in.. mak dapat masuk awal-awal...
ni mamayu ngan mirza dalam dewan taklimat...
selfie-selfie sementara menunggu orang lain masuk ke dewan..

selfie bersama Kak long (kakak ipar), mak ngan mirza

gambar ni kak long yang send via whassap..sebab hanya staff tabung haji jer dapat hantar mak terus ke KLIA


Mak tunggu giliran naik bas untuk ke KLIA


Alhamdulillah...semuanya berjalan lancar... semoga mak mendapat haji yang mabrur... Insyaallah... kami anak-anak doakan mak selamat pergi dan selamat sampai ke tanah air... Amiin
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...