Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Tuesday, 23 December 2014

TESTIMONI OWSEM SET KURUS SHAKLEE

Kebetulan minggu lepas kami buat makan adik beradik.. anak fruit mamayu ni ada..kami tengok dia banyak sangat beza dari dulu.. kami sepupu sepapat memang tahu dia ambil shaklee.. tapi tak sangka banyak sangat #shakleeeffect yang dia terima... sejuk mata memandang.. terus mintak dia jadi testimoni kami.. Dia no hal.. bereh jer... katanya takde masalah sbb benda betul pon...

Permulaannya ambil set kurus Basic.. katanya nak turunkan berat badan.. tak larat nak buat keje bila badan gemmss nie...cepat penat..muka pun kusam jer tambah lg berminyak.. mula beli 1 SET KURUS BASIC + AHLI SHAKLEE..TETAPI... Dia suka sangat ESP SHAKLEE.. katanya sejak minum ESP badannya lebih bertenaga.. dan dia tak pernah campur apa2 perisa.. minum original mcm tu lagi sedap...

Mula-mula tak konsisten.. Tapi, bila fikir buat apa abis duit beli supplement tapi tak makan dan tak konsisten...kalau anda nak tahu, hobi kegemarannya makan yerr.. setiap hari ada jer post makanan sedap2 yang dia update..sampai kitorg ni terliur2 tgok menu makanan dia setiap hari...hahaha.. sampai skrg pon sama jer hobinya.. cuma sudah terkawal... dan tahu mcm mana nak kawal dietnya..maknanya dah dapat HIDAYAH la tu...hihiji...katanya, untuk dapatkan berat badan idaman, kita tak boleh hanya bergantung pada supplement semata2..perlu ada usaha.. rajin buat aktiviti riadah.. setiap minggu pastikan ada aktiviti yang dapat mengeluarkan peluh... selain dari ambil supplement.. gaya hidup kita juga perlu dititik beratkan.. itu yang PENTING.. antara sharing dari beliau sendiri...

BONUSS... U SEE THE MAGIC!!!

Sejak konsisten ambil supplement shaklee..2 BONUS yang beliau dapat ..
BONUS PERTAMA, Berat badan dahulunya 83kg..kini telah pun TURUN 10KG.. 
BONUS KEDUA, dirinya lebih SIHAT..kulit wajahnya pun berbeza..dah TAK KUSAM dan LEBIH BERMAYA..serta lebih positif dalam menjalankan kehidupan harian....

Sampai sekarang miqhail izham masih setia dengan ESP SHAKLEE ... she loved #shakleeeffect yang sedang berlaku pada dirinya... katanya sasaran berat badan idamannya 70kg... okay..pasti lebih dr itu pon boleh!!!

Setiap bulan mmg tak miss beli ESP.. kadang-kadang beli 2 tong terus untuk top up stock.. 2 bulan lepas shaklee buat promosi ESP.. dia pon grab promosi ESP.. 

Yang penting USAHA..KONSISTEN @ ISTIQAMAH itu penting!!
Anda first time nak cuba supplement Shaklee.. tapi tak tahu nak cuba yang mana?? Trust me.. dengan Shaklee anda tak perlu ragu2... kami akan membantu anda dengan set cadangan yang sesuai...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...