Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Tuesday, 30 December 2014

DIARI HAMIL 2ND PREGNANCY : SCAN BABY AFTER 24 WEEKS

Alhamdulillah... 

ada rezeki dapat tengok baby dalam tummy mommie... Masa ni mamayu baru 24 weeks.. Kawan-kawan kata waktu terbaik tgok baby pada minggu2 camnie... Bukan nak scan jantina pon.. cuma sesajer nak tgok awak dalam perut mommie...hihihi

Kebetulan ada kawan keje kat klinik... Dia offer untuk scan baby mamayu....



mula2 scan dapat tgok kepala awak...


mommie tak tahu berapa ukur lilit kepala baby mommie nie...huhu





hahaha... yang ni mommie tak expect langsung awak nak tunjuk... So, abang mirza ada geng main kete la nanti...hihihi


yang ni mommie tak pasti apa...tapi merujuk kepada tulang tangan or kaki.. kawan mommie ada terangkan..tp, mommie lebih excited tgok awak dalam perut mommie sampai tak jelas apa yg auntie explain... :D


Alhamdulillah...ni tangan awak...omeyyyyy


tu mommie nampak awak tgh tido.... sweet dream sayang...



mommie & daddy dapat dengar degup jantung awak... dengup jantung normal..awak sangat sihat..insyaallahh.. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...