Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Thursday, 30 October 2014

VITAMIN APA YANG SESUAI BUAT DIRI ANDA...

Assalamualaikum...kadang-kadang kita nak consume vitamin... Tapi, tak tahu mana yang sesuai dan terbaik buat diri kita...

Ok, mamayu nak share set apa yang sesuai buat diri anda...

tapi, kalau tak pasti lagi....boleh wassap mamayu di 012-7925153.. Jangan malu2 tau... takde kena bayaran pon kalau tanya..wassap pon free jer kan...hihihi

Antara set2 vitamin shaklee yang dah mamayu sort kan mengikut keperluan harian anda..

Berikan yang terbaik buat tubuh badan kita....

ini set yang mamayu ambil ketika pregnancy..
tu pon dah trimester ke-3..
sangat berbaloi... nanti mamayu share kelebihan amik set pregnancy ni..


(Set Kesihatan Optimum)                                           
 Vita-Lea (multivitamin)
B-Complex
Vitamin C

(Set Breastfeeding )
Vita-Lea (multivitamin)
B-Complex
Vitamin C
Alfalfa 

(Set Breastfeeding-1 )
Vita-Lea (multivitamin)
B-Complex
Vitamin C
Alfalfa 
ESP

(Set Confinement / ibu berpantang)
Vita Lea (multivitamin)
B-Complex
Vitamin C
Zinc
Alfalfa (milk booster) jika mahu

(Set Penjagaan Kesihatan Kulit wajah)
B-Complex
Vitamin C
Vitamin E

(Set Breastfeeding + Ostematrix)
Vita-Lea (multivitamin)
B-Complex
Vitamin C
Alfalfa 
OsteMatrix @ Calcium 
  
(Set Penjagaan Dalaman Wanita)
Vitamin E
Alfalfa
GLA

(Set Asthma, Resdung,Alergi,Gegata,Eczema)
B-complex
Vitamin C
Alfalfa

(Set Immune Booster)
Nutriferon

(Set Pregnancy Trimester 1)
Vitalea
B-Complex 
Vitamin C
Ostematrix
add on Peppermint ginger Plus (jika mahu)

(Set Pregnancy Trimester 2&3)
Vitalea
B-Complex 
Vitamin C
Ostematrix
Omega Guard

(Set Pengurusan Badan Basic)
ESP Soy Isolated
Alfafa
Lecithin

(Set Pengurusan Badan Advance)
Chinch Shake
Herb-Lax
Omega Guard

Setiap supplement di atas ada kelebihan masing-masing... Kalau nak tahu kebaikan dan kelebihan setiap supplement... boleh klik kat sini 

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...