Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Sunday, 19 October 2014

CADAR TILAM BELI DI CHINA

Assalamualaikum..

Malam ni nak share tentang cadar... dah lama cari cadar-cadar yang sesuai dan senang nak diurus...

Last-last jumpa jugak yg berkenan di hati.. kali ni tak nak tunggu lama2... kebetulan lak bonus shaklee dah masuk... apa lagi? Mummy rembat lah 2 corak..

Cadar ni makcik yg jual tu beli kat guangzhou, china.. kualiti kain pon bagus..dengan jahitan yg teliti.. harga boleh runding kalau mummy amik lebih dr 1..

Wahh... memang pucuk dicita ulam mendatanglahkan...kawan pun duk cucuk2 suh beli..katanya, beli jer la kak..kalau beli kat online pon sama gak rege..tp, ni klau akk byar terus boleh bwk balik...lg satu klau beli kat cni..kita dpt tgok siap2 dah.. klau akk byar terus boleh bwk blik...entah2 siap pasang teruss...ecehh! Mcm tau2 jer niat ku itu...hihi.. lg satu klau anak lompat2 kat atas tilam pon.. cadar tu still maintain jer..x gerak2... terang opismate mamayu lg...owh..camtu ker???

Mamayu ni kalau bab2 kain cadar x brapa mahir sangat...tp, yang tengok depan mata ni mmg dah berkenan sangat2 dah...

Masa bayar pejam mata gak la..hahaha

Balik umah terus pasang siap2... cantik tak???  Cantikkan...hihi.. betul la kaya kawanku itu... mesti mlm ni aku dah pasang siap2...

Kaler purple mamayu pasang kat bilik tetamu depan...

Kaler pink mamayu pasang siap2 kat bilik sendiri... mmu dah siap golek2 dah sambil terkuis2 bunga kat cadar tu... dia ingat bunga tu leh wat main kot..hihi

Pstttt...masa updet entri ni pon..mamayu ngah golek2 kat cadar baruku ini... mood ala2 org inggeris gitu...haha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...