Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Tuesday, 8 July 2014

VIVIX TONIK AJAIB DARI SHAKLEE

Fenomena vivix kembali lagi... 
Kembali sewaktu rakyat Malaysia sedang mencari produk yang terbaik untuk kelihatan cantik dan menawan di hari raya yang bakal menjelang nanti..

Memandangkan Shaklee dah pun memudahkan pembeli membeli produk kesihatannya secara online.. Makin bertambah menghangatkan suasana.. mamayu yakin pasti vivix sold out sebelum raya... OMG!!

Sebab semua orang nak CANTIK SEGERA.. semua orang nak SIHAT SEGERA... 

Mamayu sangat kagum melihat tertimoni-testimoni pengamal TEGAR VIVIX... tak payah mamayu susah2 cari orang lain... Dalam keluarga mamayu sendiri pon ada yang consume vivix yang hott nie...

Ramuan yang terdapat dalam vivix...

1. Muscadine Grape - mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti-bacteria
2, Purple Carrot - Mengurangkan risiko penyakit koronari jantung
3. Elderberry (Sambucus Niagra) - Mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung, mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman
4. Polygonum Cuspidatum- Melambatkan proses penuaan merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah , mengurangkan berat badan

Cara Pengambilan Vivix...

1 Sudu teh (5 ml) setiap malam 
Jumlah sajian Sebotol : 30x

Untuk dapatkan vivix yang super duper tu boleh klik di sini >>> http://bit.ly/1r40W3m

Keluaran Majalah Kesihatan 



Setiap pembelian 2 botol vivix dapat PERCUMA keahlian seumur hidup!
yang ni mamayu punyer.. hehehe

 baby shaklee a.k.a My Bam2 wit vivix :D

Tengok la tu... gaya membaca isi kandungan vivix... hahaha
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...