Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Saturday, 12 July 2014

MAGIC BULLET BABY BULLET - BPA FREE

Alhamdulillah... Segala Puji bagi Allah... Niat mamayu nak memperkenalkan makanan sihat kepada mmu dipermudahkan Allah..

Hati kecil ibu bila mahu memberikan makanan yang terbaik buat permata hatinya sentiasa dipermudahkan..

Lepas sesi meluahkan perasaan pada kawan berkaitan memperkenalkan menu sihat kepada si manja.. terus mamayu google di internet mesin pengisar baby bagi memudahkan si ibu merancang menu makanan kepada simanja..

Sebab masa mamayu hamilkan mirza, mamayu ada ternampak mesin pengisar makanan baby nie.. Tapi, masa tu tak heran sangat, sebab lambat lagi kot nak pikir hal nie.. Tap tup tap tup.. rupanya dah masuk 6 bulan Muhammad Mirza Ukhail. Kejap jer kan...

Lepas google, mahal giler rupanya Magic Bullet nie.. Hampir RM300++ untuk 1 set... Tapi, rezeki mamayu la nak katakan...kebetulan sangat-sangat.. Lazada ada buat offer Magic Bullet Baby Bullet nie.. dapat diskaun hampir 80%... Wau!!!! Cer teka 1 set jatuh berapa RM??? 

Terus mamayu oder online... Apa yang best shopping kat Lazada online nie.. kita boleh bayar Cash On Delivery ( COD) dan yang best lagi.. post penghantaran tu FREE... Whoaaaaa!!! terkagum kali kedua mamayu..

Selepas siap proses oder online.. terus mamayu dapat pengesahan pembelian melalui online dari lazada berkali2.. Pengesahan pertama, dia bg tau mamayu ada oder magic bullet ni dari lazada.. pastu, masuk email kedua bagi tau tempahan mamayu dah di proses.. pastu, setengah jam kemudian masuk lagi email bagi tau syarikat tertentu yang akan buat penghantaran Magic Bullet nie pada mamayu.. Then setengah jam lagi masuk lagi email dia bagi tahu barang yang mamayu oder dalam proses shipping... Perghhh.. cepat gilerkan.. pagi mamayu oder.. tghari dah bagi tau dalam proses penghantaran.. dan bayaran mamayu boleh buat semasa mamayu terima pakage tu..

Keesokkan harinya mamayu dapat call dari syarikat yang dilantik oleh Lazada untuk buat penghantaran kepada customer mereka..

Alhamdulillah, lepas terima panggilan..dalam setengah jam kemudian mereka call mamayu dah sampai.. segala urusan bayaran dilakukan semudah ABC..

Seronok bila dapat parcel dari Lazada.. Tak sangka betul.. ni 1st time mamayu buat belian secara online melalui Lazada.. dan mamayu puas hati sangat2 di atas kecekapan pengurusan mereka..

TERIMA KASIH LAZADA!!! 


Parcel Magic Bullet Baby Bullet yang telah selamat sampai 

Jom kita tengok apa yang ada pada 1 set Magic Bullet Baby Bullet 

Set Magic Bullet Baby Bullet

6 Date-Dial Storage Cup

Batch Tray

1 Batch Bowl, 1 Short cup, 1 Stay-Fresh Reseable Lid


1 baby bullet bag


1 User Manual & cookbook, 1 Pocket Nutritionist

Semoga lepas nie muhammad mirza membesar dengan makanan sihat sahaja...InsyaAllah.. walaupun sekarang nie mamayu masih bekalkan keperluan harian dia dengan nestum... tak per.. slow2 kita berubaha kearah menu yang sihat.. InsyaAllah..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...