Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Saturday, 5 July 2014

Diari shakleeku : Daddy pengguna tegar ostermatrix & performance drink

Alhamdulillah... arini rupanya dah masuk ari ke 7 kita puasakan..

Maknanya, dah 7 ari jugak kita betul2 bonding bersama maha pencipta.... terasa jiwa yg kosong selama ni terisi...

Semalam mamayu ngan daddy kai & mirza buka puasa dgn mak kat umah akak d langat... 1st time berbuka tanpa PERFORMANCE DRINK... rasa lesu jer.. lepas jer abis buka pose dan acara potong kek isma yg baru masuk 6 tahun.. kami 3 beranak balik umah.. giler letih.. betul2 rasa letih yang amat... mamayu tak amik masa yg lama utk ZzZzzzz.. hahaha...

Cerita daddy kai plak.. bila kami dah sampai umah...mamayu dah siap2 tukar baju tido mirza..daddy plak terus ke dapur bancuh secawan performance drink... macam biasa buat bekalan  sepanjang daddy keje..katanya nak sambung wat keje...

Mamayu perasan sangat... sekarangkan..klau mamayu tak buat performance drink (pd) utk daddy... mesti daddy buat sendiri... mcm tu jugak dgn OSTERMATRIX.. dulu, ari2 mamayu kena bg kat tangan tu 4 biji oste setiap malam... sekarang ni dah tak payah dahhh... nak consume oste daddy amik sendiri.. nak minum pd..daddy bancuh sendiri...

APA YANG BUAT DADDY BERUBAH 360°???

Meh jom check apa yang best tentang PERFORMANCE DRINK:

- Terbukti secara klinikal dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air
- Mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman lain.
- Campuran elektrolit OPTI-LTYE Proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum
-Terbukti secara klinikal: ujian makmal terhadap atlit dengan pencapaian cemerlang menunjukkan performance drink dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.
- Tidak mengandungi bahan perasa tiruan, pemanis atau sebarang pengawet tambahan

so, kalau mommie atau kawan-kawan mengalami kulit bibir kering atau pening-pening dan mual.. mommie2 sebenarnya mengalami hidarsi... dan performance adalah minuman yang terbaik untuk membantu mengawal kesan hidrasi

KLIK LINK DIBAWAH UNTUK TEMPAHAN
    ODER NOW : PERFORMANCE DRINK
Apa yg best tentang OSTERMATRIX plak:

KLIK LINK DIBAWAH UNTUK TEMPAHAN
ODER NOW : OSTERMATRIX SHAKLEE

Ooooo.... patut laa daddy suka... tapi, mamayu tak puas hati.. aritu kuatkan semangat gak tanya daddy.. " Ayg, best ker mkn oste tu?" Padahal memang mamayu tau ostematrix ni memang bagus.. cuma, nak tau jawapan dari sudut kaca mata org lelaki...

Yer laaa..orang lelaki ni kan liat sikit nak makan benda2 cmnie...

Ingatkan daddy tak nak jawap... tp, aritu dia jwap soalan mamayu..jeng..jeng..jeng...

" Sejak syg bagi daddy tiap2 malam oste tu.. daddy berak lawasss jek..pinggang daddy pon dah lama tak sakit... dulukan selalu sakit" tu diaa jawapan ringkas daddy...

Patot la skrg ni rajin nau mkn oste...hihi bila stock abis.. daddy pi beli sendiri kat branch... klau tak pi branch.. daddy suh mamayu oder online.. tu citer ostematrix...

Camner plak ngan pd??? Yg ni daddy jawap " jimat duit daddy beli air 100+" sambil tersongehh... hahahaha... hampehh tol... lepas tu dia sambung lagi.. " ok..sejak daddy minom badan tak cepat letih..ingat tak syg pernah buatkan sebotol air performance masa kita balik johor anta mak aritu..kan masa tu pkul 11 mlm"...." aaaa..ingat2" mamayu jawap..

" Mlm tu.. ayg tak letih langsung masa drive.. ngantuk pon tak... sampai ayg tgok balik air apa yg sayang bg nie... sbb, selalunya klau balik kampung time camtu ditambah dgn waktu siangnya bz dgn mcm2 keje kena buat...klau dulu memang surrender nak suh drive mlm2 dari kl-segamat.. tp, malam tu alhamdulillah..daddy ok jer..."

Jawapan mamayu " Oooooo...melopong tanda tak cayer... tp, dalam hati senyum senyum..hihihi..

Alhamdulillah... bertemu dengan produk yang betul untuk keluarga tercinta...

Betul lah kata2 Shaklee.. " CHANGING BRAND CAN CHANGE YOUR LIFE" 

Ini kerana, kajian menunjukkan mereka yang mengambil supplement SHAKLEE memiliki tahap kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang tidak mengambil supplemen langsung atau menggunakan jenama kesihatan jenama lain..

Sekarang ni, family mamayu memang jatuh cinta sangat2 pada supplement Shaklee... kami pon dah mula mementingkan kesihatan dalaman...

Semoga cinta kami pada jenama ini dapat disebarkan pada seluruh rakyat MALAYSIA..

Dah standby satu jug Performance Drink untuk berbuka 

4 biji ostermatrix setiap malam sebelum tido

P/S: Pada mommie2 yang berminat nak hadiahkan SUAMI ANDA Performance Drink + Ostermatrik dan boleh menjimatkan wang pos anda boleh isikan tempahan anda pada link yang mamayu bagi di atas.. ATAU buat tempahan disini ODER NOW : PERFORMANCE DRINK + OSTERMATRIX... hepi shopping yaaaa!!! 

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...