Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Monday, 23 June 2014

Muhammad Mirza Ukhail

Dengan lafaz Bismillah mamayu memulakan mukadimah arinie dengan cerita berkaitan muhammad mirza ukhail.. singkatannya mmu..hihi
Lama kan korang tunggu baby mamayu.. mana yg tunggu laa..hihi
Entah2 tak der sapa pon tunggu...wakaka
Muhammad Mirza Ukhail Bin Noor Shazwan nama diberi.. nama ni suami mamayu yg pilihkan..sebab mamayu malas nak peningkan kepala nak letak nama apa... so, serahkan pada en.suami untuk fikir..nama apa yg terbaik untuk permata hati kami...
Alhamdulillah.. selepas kelahirannya, seminggu jugaklah pencarian en.suami.. sebelum tu my ayg nak letak nama mikhail.. tp, atas sebab2 tertentu.. nama tu tak boleh jd pilihan kami... so, selepas mencari dan bersetuju.. nama muhammad mirza ukhail dipilih..
Jom tengok biodata baby Shaklee nie secara ringkas..
Nama : Muhammad Mirza Ukhail
Maksud Nama : Muhammad (kami letak sempena kelahiran nabi muhammad masa tu) Mirza (anak yg baik) Ukhail ( anak yang cerdik dn pandai)
DOB : 21 Januari 2014
Weight : 4.17 kg
Nama panggilan : Mirza 
Alhamdulillah.. kelahiran yg kami tunggu2 selama 9 bulan...
Terima kasih Ya Allah atas kurniaanmu ini.. InsyaAllah akan kami jaga amanah yg diberi ini.. semoga mirza menjadi anak yang soleh dan menghormati orang yg lebih tua darinya nanti... amiinn...

2 jam selepas kelahiran mirza
Rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan anda, boleh terus hubungi saya atau pengedar Shaklee yg terdekat dengan anda.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda! 

ID Shaklee: 1078965
Call / Whatsapp: 012-792 5153 
Email:ayu_aisya06@yahoo.com 
Add friend dan pm FB : Siti Rahayu 
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR TUN RAZAK, BANDAR TASIK SELATAN, 


Mamayu turut membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Sabah , Sarawak dan Labuan
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...