Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Thursday, 1 May 2014

CUKUP 44 HARI MIRZA CUKUR RAMBUT

Alhamdulillah... Mirza masa mirza genap 44 hari... kami buat keputusan untuk cukur rambutnya... walaupun mcm tak setuju..yer laa..rambut bukannya banyak..kena cukur lak tu... klau tumbuh balik tak pe...kalau tak tumbuh...adududu... tapi, takpe lah awak boboi...


cer tengok muka dia masa nie...mcm gugurl...ramai yang kata mcm gugurl... sabo jer ler...



tepek tisu atas dahi.... hihihi.... kompem ngah sedu.... petua orang-orang tua ilangkan sedu baby... 



ok...nenek dah start dah cukur rambut anak mommie.... redo jer dia...


nenek cukur rambut...dia leh rilek tido...sedap gak nyer kot.... hihi


nampak tak tu...senyummmm jek...


finallyyy...dak ucuk acam mommie dah botakkk...kihkihkih



hari kedua letak bedak sejuk... sbb cuaca agak panas...dah la x der rambut....terasa plak mcm dedor-dedor (makna kepada suhu badan suam2 mcm nak demam)... mybe lepas sapu bedak sejuk... kepala tu rasa sejuk sikit...



hahahaha...daddy pon sibuk nak motak-motak...tiru adik la tu... :p



dua-dua nampak kiut miut... daddy hensem..mirza omeyyyy.... 



anak daddy nie... anak manja daddy nie....


HAPPY BIRTHDAY TO ME


Alhamdulillah.... arini genap setahun lagi umur mamayu... hadiah besday paling bermakna ialah kehadiran baby bam bam bum nie....


Waktu ni mirza baru 2 bulan 7 ari....


Ni sorang lagi bam bam bum... abang e-is... umo baru 4 tahun... berat jgn tanya.. dah obes...hihi.. kek ni sebenarnya husband nak surprise kat mamayu... 
tp, takde maknanya dpt surprise... sbb dia dah nangis guling2 depan peti ais... katanya nak kek..nak kek... mamayu tak tau apa2 ckp la..mana ada kek... dia tetap merengek nak kek... demi nak buktikan kat dia bukak la peti ais... alamakkk!!! Ada kek laa... kek apa nie? Husband pon masuk dapor.... terus ckp...e-is niii..x leh nak surprise kat mommie.... 

huh!! Kek ni utk mamayu rupanya... adududu... kenalah beralah dgn abg besar nie...huhuhu...

Dah dapat suka la dia... siap nyanyi lagi hepi besday utk dia lagi tu... 


Sesi tiup kek besday yg dirasmikan dek abang besar nie... 


Tak padam2 lagi... hahahaha...last2 mamayu tlg tiupkan...


Dah puas ikot kehendak dia..dah makan kek...gomol adik mirza plak..


Konon2 sayang sangat la tu....


Ecehhhh...berlakon plak abang besar nie... konon2 tido la tu...


Tak leh blah klau bab berlakon nie... hahahaha..


Mirza redo jer la yer awak dik.... hihi..


Nampak tak abang besar tu pakai pampers lagi... saiz paling besar sekali tu....
kalau x nak brlajar x pakai pampers..nmpaknya kena la brli pampers org tua plak..hihi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...