Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Friday, 31 January 2014

SEMOGA CEPAT SIHAT ANAK SYURGA MOMMIE & DADDY

Alhamdulillah.... anak syurga mommie ngan daddy dah bertambah sihat... tiada lagi wayar2 yang mengganggu awak...cuma, awak masih lagi mendapat bantuan oksigen disebabkan tak mampu untuk bernafas sendiri dan perlu dapatkan bantuan oksigen.. 

Alhamdulillah, sekali lagi..sebab doktor bg tau kat daddy yang mommie boleh datang jaga awak kat wad NICU.... syukur sangat-sangat..saat2 yang mommie tunggu-tunggu... sejak awak lahir mommie hanya dapat tgok gambar yang daddy kirimkan jer... 


masa ni awak tido..lenaaa... antara baby besar yg paling baik tak meragam... keje awak tido jer...time minum susu pon awak tak nangis kuat sangat...setakt merengek jer... nurse bg tau awak senang dijaga... dah la besar...pipi tembam...geram orang.... hehe


susu ESP Shaklee sentiasa ada menemani mamayu semasa mengandung dan berpantang... Alhamdulillah, banyak membantu memberi tenaga pada mamayu... Alhamdulillah..


Lepas menyusu..awak tido...


ni mamayu amik gambar curi-curi...kenangan daddy bersama anakanda yg kami sayang... nama takde lagi...daddy belom decide lagi...


waktu baby tido...waktu terbaik mamayu pump susu....Alhamdulillah...baru 4 hari dah dpt kumpul 5 oz setiap sesi.... syukran...


yeayyy...awak dah bangunnn...


aikk...pejam balikkk...intai yer....hihi


nampak selesa sikit tido atas bantal yang mommie bawak.... bantal umie yang tolong jahitkan...khas buat cucunya... :D



Alhamdulillah...syukran...awak dah boleh bernafas sendir tanpa bantuan oksigen lagi.... syukur ya Allah...


Hari ke-6..awak boleh lak kuning yer.... kenalah tido bawah lampu biru nie... pakai cermin mata paling mahal sekali...huhu... moga awak cepat sihat yer...tak sabar nak bawak awak balik....


Nampak tak betapa besarnya awak nie.... penuh jer dalam baby basinet..hihi...gerammmmnyerrr nak gomol2...


sehari jer dalam lampu biru tu... alhamdulillah...dah boleh buka cermin mata...


Juling plak dia...hehehe...mata putih tu mcm ada kuning sikit... tp, doc kata ok... kalau keadaan awak ok...peluang boleh balik sangat cerah...tp, doc nak tgok lagi betul tak awak dah betul-betul sihat...

cepat sihat yer sayang....kami semua tak sabar nak pelok ciom awak...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...