Its HOT!!! let's KLIK and you know it!!!

Wednesday, 20 March 2013

MY WEDDING STORY: DIY STICKER GOODIES

Kali ni aku nak upload sticker goodies utk majlis resepsi aku yg di kl....Ops..lupaa...aritu ada upload sticker goodies kan...tp, itu utk majlis kat kampung a.k.a umah mak....yg di kl ni majlis resepsi aku...aku pon x paham kenapa smpai buat majlis d lain2 tempat....Okay, Majlis akad nikah aku buat di umah mak di kuala Selangor...majlis akad nikah aku ni buat biasa2 jer...semua melibatkan kwn2 mak....kwn aku adalah jugak...tp, yg rapat2 jer....yg di kl majlis resepsi aku....semua kwn2 aku..kwn2 tunang aku..sedara mara yg di kl..di jemput hadir....

Sebab tu la...aku ada dua design goodies...satu utk majlis di kampung..dan satu lagi tuk majlis d kl...

Ini design sticker utk goodies di kl....Yang ni yg baru di print..aku x potong2 lg...lepas ni nak potong n lekatkan terus pd paper bag goodies aku...Chaiyokkkk!!!!

Yang ni plak design sticker utk majlis di kampung... sweet tol kartun tu... :)


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...